top of page
Neutral Simple Circles Highlight Covers Your Story (Website).png
IMG_7482.HEIC

Heiwa carrier

De MONKOSE Heiwa carrier is een voorgevormde draagzak, met het comfort van een draagdoek.
Snel, simpel, comfy én stijlvol, kortom: de ideale drager om je kleintje dichtbij je te houden.

HEIWA staat voor rust en harmonie in het Japans, hetgeen je baby ervaart tijdens het dragen.

De drager werd zorgvuldig ontworpen in samenwerking met een team van experten en wordt gemaakt uit de hoogste kwaliteit materialen, binnen Europa.

Shop
Videotutorial - FAQ
 • VANAF WANNEER PAST MIJN BABY IN DE HEIWA DRAAGZAK?
  Je kan de HEIWA draagzak gebruiken vanaf een gewicht van 3,5 kg of kledingmaat 56, dit komt overeen met een stevige, pasgeboren baby. Voor een kleine baby, versmal je het rugpand tot de kleinste stand door de koordjes goed aan te trekken en er een knoop in te leggen. Plaats de tailleband hoog onder je borst, op deze manier wordt het rugpand extra ingekort. Het is erg belangrijk dat de bovenrand van de draagzak niet verder dat de oorlellen komt om voldoende frisse luchttoevoer voor je kleintje te garanderen. Zit je baby te diep in de draagzak? Dan kan het zijn dat jouw baby nog nét iets te klein is. Neem bij twijfel even contact op en we helpen je graag verder!
 • IS DE HEIWA DRAAGZAK ERGONOMISCH?
  De HEIWA draagzak is ontwikkeld in samenwerking met een team van experten om een optimale, ergonomische draagpositie te garanderen. Indien juist gebruikt, is de HEIWA draagzak dus ergonomisch, voor zowel jezelf als je kleintje.
 • IS DE HEIWA DRAAGZAK VEILIG?
  Alle TILIA Babywearing producten worden geproduceerd volgens de hoogte standaarden met hoogwaardige kwaliteit aan materialen in Europa. De HEIWA draagzak werd geproduceerd volgens de EN 13209-2:2016 safety standard. Daarnaast is het productieatelier waarmee we samenwerken gespecialiseerd in de productie van baby draagsystemen.
 • HOE DRAAG IK MIJN BABY OP EEN VEILIGE MANIER?
  Voor tips rond het veilig dragen van je baby, verwijzen we je door naar onze TICKS-richtlijnen voor veilig babydragen.
 • KAN IK MIJN BABY 'FACE FORWARD' DRAGEN IN DE HEIWA DRAAGZAK?
  De HEIWA draagzak is bewust niet ontworpen voor 'face-forward' dragen (dragen met het gezichtje naar voren), gezien deze draagpositie voor zowel jezelf als je baby niet optimaal is. Heupdragen kan hier een fijn alternatief zijn! Op deze manier kan je baby toch iets meer van de buitenwereld zien, zonder dat de ergonomische positie in het gedrang komt. Meer weten over waarom wel of niet face-forward dragen? Blabloom schreef er een leuk artikel over!
 • KAN IK DE HEIWA DRAAGZAK DRAGEN TIJDENS MIJN ZWANGERSCHAP?
  De HEIWA draagzak heeft een soepele tailleband en geeft een optimale steun aan jouw zwangere buik. Je kan je baby perfect blijven dragen tijdens de zwangerschap, zolang dit goed voelt voor jou! Luister hierbij vooral naar jouw lichaam. Twijfel je? Vraag dan even advies aan je vroedvrouw, gynaecoloog of kinesist.
 • HOE KAN IK MIJN DRAAGZAK WASSEN?
  Zit er een vlek in je draagzak? Dan kan je deze eruit halen via handwas ('spot-treatment'). Heeft hij een goede schoonmaakbeurt nodig, dan kan je hem ook in de wasmachine wassen. Klik alle gespen dicht en rol de banden op in de elastieken, was je draagzak op delicaat programma op maximaal 30 graden. Droog je draagzak nadien aan de lucht op een vlakke ondergrond of wasrek en niet in de droogkast. Strijken kan indien gewenst op lage temperatuur (but nobody got time for that) :).
 • HOE DRAAG IK MIJN BABY IN DE HEIWA DRAAGZAK?
  Je kan je baby op 3 manieren dragen in de HEIWA draagzak: Buikdragen: vanaf de geboorte Heupdragen: vanaf de leeftijd van 3 à 4 maanden Rugdragen: vanaf het moment dat je baby zelfstandig van lig naar zit kan komen (gemiddeld rond 7 à 8 maanden) Dragen met de HEIWA draagzak is su-per-simpel, echt. Check onze how-to video's voor duidelijke instructies via deze link. Geraak je er niet helemaal aan uit? Neem dan even contact op via hello@tiliababywearing.com en we helpen je graag verder!
bottom of page